Huur nu een verfding voor thuis

Altijd al kunst aan de muur gewild? Spannend om een keuze te maken? Probeer nu welk schilderij bij u past!

Een verfding van Jo en Josie brengt kleur en eigenheid. Stuk voor stuk zijn de schilderijen decoratief en allemaal herbergen ze een meditatieve kracht. Ervaar wat een originele Debije met uw ruimte doet – en met u. Voor €15 per maand heeft u vier seizoenen lang een origineel schilderij aan de muur. Zodat u in alle rust kunt ervaren hoe het schilderij in uw huis bevalt.

Hoe dat gaat? Sms, app of mail “ik wil” en wij nemen contact op. We brengen het schilderij. In het eenvoudige contract geeft u aan of u per maand of in één keer betaalt. Aan het einde van de huurtermijn halen we het werk op. En als u toch wilt kopen, krijgt u de betaalde huur terug.

Lastig om er één te kiezen? Dan denken we met u mee. Stuur een foto van de plek waar u het schilderij zou willen zien en we hangen het er digitaal voor u op! Dat geeft alvast een idee – al is het natuurlijk niet hetzelfde als het schilderij thuis ervaren. Desgewenst brengen we een paar schilderijen mee naar uw huis of kantoor zodat u ze ter plekke kunt uitproberen.

  • €15 per maand
  • een heel of een half jaar
  • wij brengen en halen
  • bij aankoop huurbedrag retour

Huren voor bedrijven

We doen u graag een voorstel op maat om uw bedrijf met onze schilderijen te verrijken.